Η εταιρία μας

Ένας αιώνας συμβολή στο Ελληνικό κρασί!

Ως συνεχιστές ενός από τα πρώτα οινολογικά εργαστήρια της χώρας το 1926 η ομάδα μας έχει βαθιά πείρα στον χώρο του κρασιού.

Το 2000 αναπτύξαμε το πρώτο μας κατάστημα με την επωνυμία “Τα Κρασιά του Ειδικού” στο Χαλάνδρι, αποφασίζοντας να σχεδιάζουμε τις παράγωγες μας σε συνεργασία με μικρά οινοποιεία και να της διαθέτουμε στο κοινό μας. Τα κρασιά μας διακινούνταν σε συσκευασία ασκού λόγω των πλεονεκτημάτων που προσδίδει η συσκευασία. Με αυτόν τον τρόπο “Τα Κρασιά του Ειδικού” ήταν ένα από τα πρώτα εξειδικευμένα καταστήματα κρασιών σε ασκό στην Ελλάδα.

Το 2020 σχεδόν έναν αιώνα μετά την είσοδο της οικογένειας στον χώρο του κρασιού η τρίτη γενιά ιδρύει το Grape Store. Έχοντας εξελιχθεί με σύγχρονη επιστημονική κατάρτιση και έχοντας συμπυκνώσει την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων. Έτσι στοχεύει να προσδώσει στο κρασί μια ολιστική εμπειρία και να αναδείξει το Ελληνικό κρασί στην θέση που του αξίζει.

Οι αξίες μας

Το κρασί είναι στην καλύτερη μορφή του όταν παράγεται με πάθος και σεβασμό στον άνθρωπο και τη γη. Εκτός από τις ποικιλίες, τα αρώματα και τις γεύσεις, το κρασί είναι στιγμές. Οι στιγμές στις οποίες μας συνοδεύει, τα καλοκαίρια, οι χειμώνες, οι γιορτές και τα τραπέζια με φίλους και οικογένεια.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά σε ένα απο τα φυσικά καταστήματά μας:

Τα Κρασιά του Ειδικού: Αγίας Παρασκευής 112, Χαλάνδρι – 210 6815252

Grape Store: Μεσογείων 442, Αγία Παρασκευή – 2111199861 – grapestore.gr

Τι παρέχει η εταιρία μας

Η συλλογή μας, εκτός από τα δικά μας κρασιά σε ασκό, περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από κλασικές αλλά και λιγότερο γνωστές ετικέτες του Ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Δημιουργούμε ξεχωριστά καλάθια για εκείνους που ψάχνουν επιχειρηματικά/εταιρικά -και όχι μόνο- δώρα, υψηλής ποιότητας, με εκπληκτικό στολισμό που μαγνητίζει τα βλέμματα. Eίμαστε μια παρέα ειδικών οινολόγων και sommeliers που συνεργαζόμαστε στενά με τα οινοποιεία, επιλέγοντας με πολύ αυστηρά ποιοτικά κριτήρια ανάμεσα σε χιλιάδες κρασιά μικρών Ελλήνων οινοπαραγωγών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ότι καλύτερο, επιλέγοντας μόνο εξαιρετικά κρασιά!

  1. Εταιρικό Δώρο
  2. Κρασιά σε ασκό
  3. B2B – Χονδρική

Είπαν για εμάς